Gemakkelijk via je telefoon of computer Afvallen met Shamile 

Afvallen en gewichtsverlies is het instrument naar een gezond lichaam. Er zijn vele manieren om af te slanken maar waar het om draait is dat suiker verbranding in het lichaam omzet naar vetverbranding.  Het is de kunst om de vetverbranding in het lichaam vast te houden zodat je constant in de vetverbranding blijft.

Shamile gebruikt een Sportvasten progamma waarbij het lichaam op een gemakkelijke manier in dit vetverbrandings process terecht komt. Binnen dit 10-daagse progamma zul je de volgende resultaten hebben en behouden:

  • Gemiddeld 2 tot 6 kg gewichtsverlies

  • 
Verbeterde sportprestaties 

  • 
Gemiddeld 3 tot 7 centimeter minder buikomvang

  • 
Een compleet fitter gevoel

  • Meer energie

Het unieke van het Sportvasten is dat na het afronden van dit 10-daagse progamma je lichaam in de vetverbranding zal blijven waardoor je niet snel meer aankomt.

Je Sportvasten coach Shamile zal je de afval protocollen online toesturen waarna je aan de slag kunt met het progamma. Daarna zal Shamile je tijdens het 10-daagse progamma maar ook na het afronden begeleiden en coachen. Je kunt je gewichtsverlies en progessie gemakkelijk online invoeren om in een grafiek je 10 daagse vooruitgang te bekijken. Een voorbeel hiervan vind je hieronder.

Ben jij ook benieuwd naar dit online Sportvasten progamma? Neem dan snel contact op met je Sportvasten Coach Shamile