Christian

In januari 2017 vond ik het tijd om wat aan mijn gewicht te doen.

Ongeveer 25kg te zwaar en zat niet lekker in m’n vel.

Aangezien ik bijna alle diëten(dokter Frank/ Sonja Bakker/ intermittent fasting) ect. ect. tervergeefs had geprobeerd,vond ik het tijd om weer lid te worden bij een sportschool.

Daar kwam ik Shamile scharbaai tegen die Yoga les gaf, zei vertelde me dat ze  Orthomoleculaire Geneeskunde specialist was bij gezondheidscentrum Tiel en dat ze me kon helpen met het afvallen.

Door de gesprekken die ik met haar had, dacht ik “die heeft er verstand van”.

Na een intake heeft ze me een persoonlijk voedingsadvies gegeven waar ze rekening heeft gehouden met de doelen die ik wilde bereiken en wat heel belangrijk is alternatieven gegeven van het eten wat ik niet lekker vond.

Één ding wat heel goed was voor mij om af te vallen was het sportvast programma die zij mij adviseerde.

(Sportvasten is een wetenschappelijk bewezen effectieve trainingsmethode. Met Sportvasten train je je lichaam om binnen 10 dagen te switchen van suiker- naar vetverbranding. Door de switch kan je lichaam op korte termijn profiteren van van alle voordelen van vetverbranding, zoals gewichtsverlies, meer energie en een compleet fitter gevoel. Met sportvasten train je je lichaam om binnen 10 dagen te veranderen van suiker- naar vetverbranding)

Iedere maand een weegmoment met een motivatie praatje en het doornemen van de evt. problemen en vragen die ik had.

Nu ongeveer 3 maanden later en 22kg lichter heb ik eigenlijk mijn doel al bereikt. Nu ga ik verder met Shamile om te bepalen hoe ik mijn bereikte gewicht vast kan houden.

Kortom: ik kan Shamile Scharbaai van Gezondheidscentrum-Tiel van harte aanbevelen.

Haar persoonlijke aanpak en deskundigheid en ervaring heeft mij zover gebracht wat andere diëtisten en personal trainers en sportscholen niet konden.