Roos

Na tien dagen sportvasten voel ik mij top! Ik was nieuwsgierig geworden naar het sportvasten, zou ik mij daarna echt fitter voelen? Ik besloot het te proberen.

Vooral de eerste paar dagen waren zwaar, al helemaal bij een temperatuur van 30 graden. Ik voelde mij slap en ik had veel last van hoofdpijn. De tweede vastendag voelde ik mij slecht, ik werd misselijk en rillerig wakker. Gelukkig kon ik Shamile elk moment van de dag bereiken. Met wat advies van Shamile begon ik mij in de loop van de dag weer beter te voelen en tijdens mijn work-out die dag kreeg ik enorm veel energie! Dit bleek ‘de switch’ te zijn geweest. Toen ik eenmaal deze switch had gemaakt kwam mijn energie terug. Ondanks dat ik wel honger had op de laatste dag van het vasten, voelde ik mij goed. Dit werd in de dagen daarna alleen maar beter.

Na het sportvasten voel ik mij fitter, ik heb zin om te bewegen en ik heb zin om dit gevoel vast te houden. In de tien dagen ben ik bijna 4 kilo afgevallen en ben ik 4 centimeter buikomvang kwijt. Laat de zomer maar beginnen!