Wat is Sportvasten?

Sportvasten is een wetenschappelijk bewezen effectieve trainingsmethode. Met Sportvasten train je je lichaam om binnen 10 dagen te switchen van suiker- naar vetverbranding. Door de switch kan je lichaam op korte termijn profiteren van alle voordelen van vetverbranding, zoals gewichtsverlies, meer energie en een compleet fitter gevoel.

Sportvasten is geen dieet, het is een Lifestyle

De 10-daagse Sportvastenkuur doe je onder begeleiding van de erkende Sportvastencoach Shamile. Het Sportvasten begint met drie afbouwdagen. In die eerste drie dagen doe je aanpassingen in je voeding. Vervolgens ga je twee tot drie dagen sapvasten. In de laatste vier dagen bouw je je voeding weer gecontroleerd op. Het is de bedoeling dat je tijdens deze kuur om de dag 20 tot 30 minuten een lichamelijke activiteit uitvoert. Dit kan zijn: fietsen, lopen/hardopen, zwemmen of duurtraining. Zodra je suikerverbranding is omgezet naar vetverbranding heb je het doel van de kuur behaald. Je nieuwe lifestyle is begonnen!

Snel en blijvend Resultaat

Het gewicht dat je verliest, bestaat voornamelijk uit vet en vocht. Het snelle resultaat wordt o.a behaald door speciaal ontwikkelde voedingssupplementen die de switch naar vetverbranding versnellen en lichamelijke tekorten voorkomen. De voedingssupplementen beschermen mede tegen spierafbraak en zorgen er voor dat de kuur gemakkelijk is vol te houden en het hongergevoel onderdrukt wordt. Tijdens deze 10-daagse kuur ontvang je je resultaten in een grafiek die via e-mail wordt gestuurd om zo je gewichtsverlies te bekijken en het goed bij te houden.

Meer dan 30.000 mensen uit Nederland, België en Duitsland hebben deze sportvastenkuur gevolgd. Na 10 dagen hebben deze 30.000 mensen de volgende resultaten behaald:

 • Gemiddeld 2 tot 6 kg gewichtsverlies

 • Verbeterde sportprestaties

 • Gemiddeld 3 tot 7 centimeter minder buikomvang

 • Een compleet fitter gevoel

 • Meer energie

Bekijk hieronder het 10-daagse Sportvasten progamma.

Het blijvende resultaat wordt behouden door protocollen waarbij speciaal voor jou een mini kuur wordt voorgeschreven door je coach Shamile.

De 10-daagse Sportvastenkuur

De 10-daagse sportvastenkuur bevat speciaal ontwikkelde voedingssupplementen die de switch ondersteunen en lichamelijke tekorten voorkomen. De voedingssupplementen beschermen mede tegen spierafbraak en zorgen er voor dat de kuur gemakkelijk is vol te houden en het hongergevoel onderdrukt wordt. Naast een multi, visolie en extra mineralen zoals calcium, magnesium en zink bevat het pakket het belangrijke Metabolic Switch; een superjuice van aminozuren en polyfenolen. Polyfenolen zijn fruitextracten met een sterke antioxidant werking en stimuleren samen met de aminozuren de switch van suiker- naar vetverbranding.

De bijgeleverde Switchstrips (urinestrips) in het Sportvasten pakket testen wanneer je de metabolic switch hebt bereikt.

Inhoud

 • Metabolic Switch, 300 gr

 • Cal Mag Zink, 30 tabletten

 • Omega Health 60%; visolie 30 tabletten

 • Sportvasten Multi Vrouw of Man, 30 tabletten

 • 10 Switchstrips

 • Informatiebrochure

 

Gebruiks Advies
Ben je beniewd naar het Sportvasten of heb je meer vragen over het progamma? Neem dan snel contact op met coach Shamile voor meer informatie. 

Woon je niet in de buurt van de praktijk? Geen paniek met dit progamma kan ik je geheel Online begeleiden.