Voedingssupplementen

Joseph Flores is groot voorstander van natuurlijke producten ter verbetering van de weerstand.
In zijn ruim veertigjarige praktijkervaring heeft hij altijd veel interesse getoond in de theapieën en natuurgeneeswijzen van vakgenoten in andere werelddelen. Vooral in gebieden waar deze traditioneel veelvuldig en tot tevredenheid worden toegepast.

Mede hierdoor heeft hij een grote kennis opgebouwd over het gebruik en de werking van natuurlijke producten ter verbetering van het welbevinden. In veel gevallen specifiek gericht op een bepaald klachtenpatroon.

Zo ontdekte hij o.m. het laxeermiddel Magnesia Cinfa, dat onder meer in zuid-Europa ook door de reguliere gezondheidszorg veelvuldig wordt toegepast bij de bestrijding van constipatie-verschijnselen.


KLIK op de afbeelding voor folder in PDF-formaat

Ook door ervaringen in de eigen praktijk is hij erg enthousiast geworden over de resultaten die Magnesia Cinfa bewerkstelligt, zonder dat sprake is van hinderlijke bijwerkingen. Magnesia Cinfa vergemakkelijkt een afgewogen dosering doordat het in poedervorm geleverd wordt.

Inmiddels heeft hij de wederverkooprechten voor Magnesia Cinfa voor Nederland verworven.
Magnesia Cinfa wordt in een flacon met een inhoud van 240 ml geleverd voor een bedrag van € 18,- (exclusief verzendkosten).


Als noodzakelijke aanvulling ter verbetering van de weerstand en ter completering van het natuurlijke evenwicht.Ter ondersteuning van cellulaire verbindingen, ondersteuning van het immuunsysteem en verbetering van de spijsvertering zetten we “highly concentrated" glyconutrienten in.