Wat Is sportvasten

Sportvasten is een wettenschappelijk bewezen effectieve trainingsmethode. Met Sportvasten train je je lichaam om binnen 10 dagen te switchen van suiker- naar vetverbranding. Door de switch kan je lichaam op korte termijn profiteren van van alle voordelen van vetverbranding: gewichtsverlies, meer energie en een compleet fitter gevoel.

 

Sportvasten is Geen Dieet, het is een Lifestyle

De 10-daagse Sportvastenkuur doe je onder begeleiding van de erkende Sportvastencoach Shamile. Het Sportvasten begint met drie afbouwdagen. In die eerste drie dagen doe je aanpassingen in je voeding. Vervolgens ga je twee tot drie dagen sapvasten. In de laatste vier dagen bouw je je voeding weer gecontroleerd op. Het is de bedoeling dat je tijdens deze kuur om de dag 20 tot 30 minuten een lichamelijke activiteit uitvoert. Dit kan zijn: fietsen, lopen/hardopen, zwemmen of duurtraining. Zodra je suikerverbranding is omgezet naar vetverbranding heb je het doel van de kuur behaald. Je nieuwe lifestyle is begonnen!

Snel en blijvend Resultaat
Het gewicht wat verloren gaat bestaat voornamelijk uit vet en vocht verlies.

Het snelle resultaat wordt oa.a behaald door speciaal ontwikkelde voedinssupplementen die de switch naar vetverbranding versnellen en lichamelijke tekorten voorkomen. De voedingssupplementen beschermen mede tegen spierafbraak en zorgen er voor dat de kuur gemakkelijk is vol te houden en het hongergevoel onderdrukt wordt. Tijdens deze 10-daagse kuur ontvang je je resultaten in een grafiek die via email wordt gestuurd om zo je gewichtsverlies te bekijken en het goed  bij te houden.

Meen dan 30.000 mensen uit Nederland, België en Duitsland hebben deze sportvastenkuur gevolgd.

Na 10 dagen hebben deze 30.00 mensen de volgende resultaten behaald:

  • Gemiddeld 2 tot 6 kg gewichtsverlies

  • 
Verbeterde sportprestaties 

  • 
Gemiddeld 3 tot 7 centimeter minder buikomvang

  • 
Een compleet fitter gevoel

  • Meer energie

Bekijk hier het 10-daagse Sportvasten progamma.
Het blijvende resultaat wordt behouden door protocollen waarbij speciaal voor jou een mini kuur wordt voorgeschreven door je coach Shamile.